Gradina Good Residence

Good Residence Gardens

Cu o pasiune profunda pentru frumos si experienta vasta in domeniu, suntem aici pentru a transforma gradina ta intr-o oaza de eleganta si liniste.

Good Residence Gardens acopera zona de NORD a Bucurestiului, exclusiv judetul Ilfov.

In completarea diviziilor noastre de Dezvoltare Rezidentiala si Constructii, oferim o gama larga de servicii si furnizam solutii complete pentru toate cerintele tale de amenajare si intretinere a spatiului verde. 

Amenajari Spatii Verzi si Gradini

Intelegem ca gradina ta este un loc special, iar viziunea ta este inima proiectului nostru. De la proiectul initial la punerea in practica, ne straduim sa transpunem visele tale in realitate. Cu atentie la detalii si un simt estetic dezvoltat, ne asiguram ca fiecare colt al gradinii tale va fi o capodopera in sine.

Amenajare Peisagistica

Peisajul este ca o panza alba, iar pensula noastra este talentul nostru. Prin expertiza si creativitate, vom contura si defini gradina ta, transformand-o intr-un tablou viu de culori si forme. Fiecare element, de la plantele selectate cu grija la structurile arhitecturale, va fi armonios integrat in peisajul general.

Gazon

Nimic nu imbratiseaza natura ca un covor moale de iarba proaspata. Cu gazonul plantat de noi, vei putea sa te bucuri de natura chiar in propria gradina.

Sisteme de Irigare si Drenaj

Suntem convinsi ca plantele fericite sunt cheia unei gradini prospere. Cu sistemele noastre de irigare automatizate, ne vom asigura ca plantele si gazonul vor primi atentia si hrana de care au nevoie. In plus, prin solutiile noastre de drenaj, vom mentine terenul tau bine gestionat chiar si in cele mai ploioase zile.

Intretinere Gradini

Frumusetea necesita ingrijire constanta, iar echipa noastra de specialisti in intretinerea gradinilor asigura mereu infloritoare si ingrijita gradina ta. De la tunsul gazonului la tunderea arbustilor si intretinerea sistemelor de irigare, suntem aici pentru a te ajuta sa pastrezi oaza ta de paradis in cea mai buna forma.

Montaj Pavaje

Transformati suprafetele in spatii elegante si practice cu pavaje excepționale. Indiferent daca doriti sa creati un trotuar plin de farmec sau o terasa relaxanta, Good Residence Gardens va aduce unicitatea si durabilitatea in fiecare piatra asezata.

Sisteme de Iluminat

Sistemele noastre de iluminat gradina transforma noaptea intr-o poveste magica de lumini si umbre, subliniind farmecul gradinii tale.

Mobilier pentru Gradina

Alegem impreuna si montam mobilierul pentru gradina care adauga confort si eleganta in spatiul tau exterior, transformand fiecare colt intr-un sanctuar de relaxare si bucurie.

Dam viata fiecarui proiect, transformand gradina ta intr-un loc magic si plin de inspiratie.

Contacteaza-ne pentru a incepe aceasta calatorie frumoasa!