Good Residence - Divizia Constructii

Divizia noastra de Constructii acopera zona de NORD a Bucurestiului, exclusiv judetul Ilfov.

In domeniul constructiilor rezidentiale oferim servicii 360 °:

- Consultanta inainte de / dupa achizitionarea terenului, proprietate personala, pentru viitoarea casa;

- Proiectare;

- Constructia casei de la zero;

- Amenajari interioare si exterioare;

- Renovari.

Te putem ajuta in orice stadiu s-ar afla visul tau.

Experienta si expertiza 

Avand la baza o experienta vasta de peste 17 ani in proiectarea si edificarea de CASE in ansamblurile rezidentiale Good Residence, echipa noastră de specialisti aduce cu sine cunostinte solide în domeniul constructiilor, asigurand rezultate de inaltă calitate.

Echipa

Echipa noastra este formata din profesionisti in constructii: arhitecti, ingineri, designeri, instalatori, electricieni si mesteri. Specialistii nostri sunt testati de-a lungul timpului, astfel incat la casa ta sa NU fie nevoie sa incerci nimic, ci sa mergi la sigur.

Design Personalizat

Intelegem ca fiecare client are nevoi si preferinte unice. Oferim servicii de design personalizat, lucrând indeaproape cu clientii nostri pentru a crea case care reflecta individualitatea si stilul lor de viata.

Calitate Superioara

Unul din ingredientele succesului fiecarui proiect reprezinta materialele de cea mai inalta calitate. Lucram doar cu materiale de calitate care asigura rezistenta, durabilitate si eficienta energetica in fiecare casa pe care o construim.

Garantie 

Oferim garantie reala si contractuala pentru toate solutiile constructive si lucrarile pe care le executam.

Termene respectate

Intelegem importanta termenelor limita pentru clienti. Ne angajam sa livram proiectele la timp, respectand calendarul stabilit si standardul de calitate care ne-a consacrat.

In cadrul companiei Good Residence – Divizia Constructii construim mai mult decat case, construim locuri de trait cu adevarat deosebite.

Te invitam sa ne contactezi pentru a discuta in detaliu cum putem sa iti transformam visul tau in realitate.