INTRO

Good Residence este cel mai de succes brand de case din zona de Nord a Bucureștiului.

Începând cu anul 2007, am realizat strategie, proiectare, administrare de șantiere și marketare pentru mai multe cartiere rezidențiale de case.

Incepând cu anul 2020, pe langa toate acestea, am ales să valorizam toata expertiza noastra din acesti ani si sa construim casa ta de vis:

- intr-o zona pitoreasca, dar foarte accesibila din Bucuresti;

- din materiale de calitate premium, atent selectionate;

- personalizata conform dorintelor, nevoilor si asteptarilor tale;

- cu o arhitectura speciala, traditionala, neoromaneasca.

VIZIUNE

 Creatorul Good Residence, Robert Sîrbu:
"Sub umbrela Good Residence construim exclusiv case cu arhitectură neo-românească.

Toți clienții noștri au garanția că primesc o casă sigură și de calitate datorită locației, sistemului constructiv adoptat, materialelor folosite și experienței echipelor noastre.
Ce ne face unici pe piață imobiliară din România? Oferim garanție reală pentru toate casele construite de noi.

Experiența noastră de peste 16 ani în domeniul construcțiilor/imobiliar ne recomandă ca fiind alegerea cea mai bună pentru familiile care își doresc o casă pe viață.

Ce ne definește? Calitatea. Oferim case premium în locații de vis. Construim casele ca pentru noi înșine.”

Robert Sirbu 2023.jpg 4.24 MB

MISIUNE

Să construim case în locații foarte bune.
Să construim case sigure.
Să construim case de cea mai bună calitate.
Să construim case frumoase, după care să întorci privirea.
Să construim case unicat. Fiecare casă are personalitatea ei.
Să facem din procesul de construire a casei tale o experiență rapidă, plăcută, atât din punct de vedere constructiv, cât și al relației corecte și transparente pe care o ai cu noi.
Să stimulăm familiile care sunt în căutarea unei case să lase deoparte criteriul “preț” când fac o investiție pe viață.
Să educăm piața imobiliară, astfel încât dezvoltatorii imobiliari să pună accent pe calitate, nu pe profit. Am ridicat ștacheta.
Să construim casa respectând mediul înconjurător. 
Să dezvoltăm durabil.

VALORI

Familia
Corectitudinea
Calitatea
Durabilitatea
Frumosul
Excelența/Competența

COMUNITATE

Atenția pentru detalii, calitatea și frumosul primează în aspectul caselor noastre. De ce? Pentru că noi construim case care rămân moștenire, nu doar simple așezăminte. La Good Residence am creat o comunitate care înțelege misiunea noastră, o respectă și o apreciază. Mai mult, locuitorii din Good Residence cred în valorile noastre. Pentru noi acestea nu sunt doar vorbe, sunt acțiuni și comportamente pe care le trăim zi de zi în activitatea și în interacțiunea noastră.

LOCAȚIE

Am ales localitatea Moara Vlăsiei din Nordul Bucureștiului datorită accesului ușor către București și calității aerului.
Moara Vlăsiei este o localitate „aerisită”, care se dezvoltă durabil și unde coeficientul de criminalitate a fost zero în anul 2020. Aici nu se permit din punct de vedere urbanistic aglomerările de locuințe. Suprafață minimă de teren pe care se construiește este de 1.000 mp.
„Familiile care se mută în Nordul Bucureștiului sunt cele care vor liniște și securitate. Sunt familii care doresc să își crească copiii într-un mediu cu aer curat, fără poluare și fără multă agitație.” – Robert Sîrbu

CAI DE ACCES

Moara Vlăsiei se află la 18 km de București, cu acces facil în București, 15-20 de minute, pe autostrada A3 (nod București – Moara Vlăsiei). 
De asemenea, se pot folosi și alte cai de acces: DN 1 sau Sos. Pipera – Tunari.
O veste excelentă este că în viitor, se va construi încă o magistrala rutieră care va facilita accesul deja existent (al doilea inel de Centură al Bucureștiului, care va face legătură cu Autostrăzile A1 și A2).

CALITATEA AERULUI

34% din teritoriul localității Moara Vlăsiei este acoperit de păduri.
În plus, Moara Vlăsiei este împrejmuită de 4 păduri: Pădurea Pașcani, Pădurea Surlari, Pădurea Brânzească și Pădurea Biglaru. Acestea sunt 100% păduri protejate, conform legislației în vigoare.
Pădurea Surlari reprezintă mărturia celor care formau în trecut "cea mai bătrână pădure a României câmpene", respectiv "Codrii Vlăsiei".

ACTIVITĂȚI

Poți pescui în Râurile Cociovaliştea, Vlăsia sau Lacul Căldărușani.
Poți vizita Mănăstirea Căldărușani care străjuiește localitatea la Nord. În curând, Palatul Alexandru Ghica se va deschide publicului.
Plimbările cu bicicletele pe trasele “verzi” din zonă sunt adevărată terapie.
Pentru shopping și entertainment poți ajunge în 10-15 minute la toate centrele comerciale mari din zona Băneasa.

REZERVAȚIE NATURALĂ

Moara Vlăsiei face parte din zona protejată – Natura 2000 (Aria de Protecție Specială Avifaunistică).
Poți observa specii de păsări rare și protejate și poți să îți delectezi privirea cu peisaje de mare valoare estetică (păduri și lacuri). Trebuie să îți obișnuiești ochii cu cerbi, căprioare, mistreți, iepuri, fazani și veverițe.
Dacă dorești să locuiești în Moara Vlăsiei, te așteptăm să ne vizitezi.
Contactează-ne telefonic, pe email sau folosind formularul de contact.